Borduren op Bestelling

Welkom

Borduren op Bestelling is een uit de hand gelopen hobby en uitgegroeid tot een kleine borduurstudio.

Borduurwerk wordt steeds populairder. Het verdient de voorkeur boven bedrukking, omdat het duurzaam is.

De kleuren blijven mooier en de slijtage is gering.

Borduren op Bestelling heeft zich gespecialiseerd in het machinaal borduren van tekst of logo op o.a. bedrijfskleding, sportkleding, kleding en badtextiel met name voor het Midden en Klein Bedrijf en Particulieren. Dit alles met behulp van twee computer gestuurde borduurmachines. Het misverstand bestaat dat machinaal borduren duur is. Het zal u verbazen dat er mogelijkheden zijn om per stuk te laten borduren, zonder extra kosten. Dus geen minimum afname.                                                                                           

Een logo van 10 x 10 cm zal tussen de € 5.- en max. € 10.- zijn, uiteraard afhankelijk van de hoeveelheid steken.

Bij kleine oplages is het borduurontwerp daardoor vaak goedkoper dan bedrukken. De meeste grote borduurbedrijven hanteren een minimale afname. Voor kleine bedrijven/zelfstandigen met weinig personeelsleden is het hierdoor aantrekkelijk om bij Borduren op Bestelling, bedrijfskleding te laten voorzien van een geborduurde naam of bedrijfslogo. De uitstraling en de langdurige kwaliteit van het borduurwerk geeft uw bedrijf hierdoor een herkenbare en verzorgde uitstraling. Ook is het is mogelijk om via Borduren op Bestelling uw bedrijfskleding te bestellen.

Vanzelfsprekend kunt u als particulier ook terecht bij Borduren op Bestelling. Voor uw vereniging, sportclub of cadeau voor een speciale gelegenheid.        

Ook ruitersport artikelen kunnen de zware machines met gemak aan.

Kijk maar eens bij de voorbeelden voor leuke ideeën.

Mocht u vragen hebben, neem dan contact met mij op.

Voor de borduurliefhebbers zijn er op de site diverse freebies te downloaden en vergeet het gastenboek voor reactie of suggestie.

 

Veel plezier op de site!